За нас

Ако познавате магията на родопския чай, ако здравословният живот за вас не е цел, а ежедневие, добре дошли. Тук ще намерите селектирани най-лечебните и полезни билки на Родопите. Те са събирани в екологично чисти планински райони, в тях няма никакви примеси, клечки или боклуци. Процесът на сушене е строго контролиран. Прозрачните опаковки дават възможност да разгледате съдържанието преди да купите. Лечебните свойства на родопските билки са познати на всички. Пакетите са от 20 до 100 грама – количество, достатъчно за един цикъл на прием.

Родопските чайове действат изключително благоприятно на организма, тонизират и прочистват различните органи. Препоръчваме ги на всички, независимо от възраст или здравословно състояние. Ние ще ви помогнем да усетите лечебното въздействие на мурсалския чай, липата, червената боровинка, мечото грозде, шипката…

Разгледайте нашите предложения на сайта и изберете своя чай. Продуктите на bile.bg се предлагат в търговската мрежа. За повече информация вижте страницата „Къде да закупите“.