Родопска шарена чубрица

Разфасовка

140 гр.

Чубрицата е кулинарна подправка, която е позната и използвана масово в традиционната българска и чужда кухня. Набрана в района на Бачково, тя се предлага не просто като био продукт – майсторите я превръщат в истинско произведение на изкуството. Никога подправките не са имало по-артистичен вид! Комбинирана със сол и червен пипер, ронената чубрица „рисува“ истински картини и клиентите могат да се възхитят на образите на пейзажи и животни, на човешки лица или балкански къщи.

Родопската шарена чубрица с превръща в истински емисар на българската природа и кулинария. Тя може да бъде подарявана и като същинско произведение на приложното изкуство. Това би бил един наистина оригинален подарък по повод или просто като приятелски жест. При правилно съхранение „картините“ могат да оцелеят продължително време.

Като подправка чубрицата се съчетава с трудно смилаеми храни и меса, но това далеч не изчерпва нейните възможности. Тя спомага за доброто функциониране на стомаха и червата, препоръчва се при високо кръвно, гадене и сърцебиене.

Родопската шарена чубрица можете да поръчате от bile.bg.