Мурсалски филтър 60х1,2гр.

Разфасовка

72 гр.

Това е българската билка! Единствената, чиито произход са родните планини, въпреки разпространението ѝ на Балканите. Мурсалският чай въздейства тонизиращо на много органи, затова ще изредим най-важните: понижава кръвното налягане, намалявайки риска от инфаркти; бори се успешно с болести на отделителната и дихателна системи; има доказан ефект срещу чернодробните и бъбречните заболявания.

Мурсалският чай редуцира броя на раковите клетки и това негово свойство го прави препоръчан от специалисти по хомеопатия и традиционна медицина. Противовъзпалителните му качества са истински помощник срещу инфекциите. В народната медицина той е природен еквивалент на антидепресантите и като такъв може да се приема при хронична умора или умствени натоварвания.

Мурсалският чай е една от малкото билки, които могат абсолютно безпроблемно да се приемат от деца под 5 години! Така че в есенните и зимни дни, не се колебайте да включите това лечебно растение в дневния режим на семейството.

Оказва благоприятно действие върху имунната и дихателната системи. Повлиява благоприятно при възпаление на сливиците, бронхит, кашлица и бронхиална астма.