За търговци

Биле.бг предлага изключително изгодни условия на всички, които искат да дистрибутират нашите продукти. Ако сте търговец, който в своя обект има намерение да предлага здравословните родопски чайове, можете да се възползвате от изгодните условия, които предлагаме на своите партньори. Свържете се с нас, за да се запознаете с различните дистрибуционни програми. Те са създадени с цел да подпомогнат успешната съвместна дейност, като в същото време ви позволяват да предлагате на своите клиенти висококачествени здравословни продукти.

Седалището на компанията се намира в София, но реално доставките могат да се осъществяват до всяка точка на България. Поръчките се реализират възможно най-бързо, като за големи количества има преференциални бонуси. Възползвайте се от тях, за да получите пълната гама от продукти на Биле.бг. Родопските чайове са търсено лечебно и тонизиращо средство, те се радват на постоянен потребителски интерес. Прибавете ги към вашата витрина и ще предлагате на своите потребители първокачествен български продукт. Свържете се с екипа ни, очакваме ви.

Официален дистрибутор за гр. Варна

„Нов стил М“ ЕООД
0897967662 – Милен Стоянов

Официален дистрибутор за гр. Велико Търново

„Стефанови и синове 2018“ ЕООД
+359888 791 405 – Борислав Стефанов

Опаковки

Нашите опаковки са лесни за подреждане и представяне. В затворено състояние те позволяват лесно подреждане, складиране и съхранение. След отстраняване на горния, бял капак, опаковката предоставя видимост до съдържанието и възможност за привлекатено подреждане на отделните пакетчета.

Всяка опаковка съдържа сет от индивидуално пакетирани продукти. Основната им част е прозрачна и дава възможност на крайния клиент да прецени високото качество на предлаганите чайове.

Свържете се с екипа ни, очакваме ви

Напред

Стелажи

Продуктите могат да бъдат наредени на предоставяни от нас щендери. Ние разбираме колко ценно е всяко свободно място в един търговски обект. Затова нашите конструкции са пригодени за всякакви пространства и дават гъвкави възможности, които да отговорят на изискванията на партньорите ни. Предлагаме три размера, като двата от тях са за стена – 29/99 см (по-тесен и висок) и 40/80 см (по-широк и нисък), а третият е самостоятелно стоящ – 29/180 см. Материалът, от който са изработени е латекс, които е изключително лек. Това позволява лесното местене при необходимост и в същото време достатъчна здравина да издържи стоката върху него.

29x180

29x99

40x80.5

50x15

30x15

445x51

195x51

Галерия: